Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Bilişim ve Yazılım Hizmetleri TeknoMina Bilişim

TeknoMina Bilişim firması olarak, uzun yıllardır işletmelere web siteleri için bilişim ve yazılım hizmetleri sunuyoruz.
Bilişim ve Yazılım Hizmetleri
Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Web Yazılım | Web Tasarım | SEO Danışmanlık | Sosyal Medya Yönetimi | E-Ticaret | Grafik Tasarım | Google Ads Reklamları | Sosyal Medya Reklamları | Dijital Pazarlama

Teknomina Bilişim Hakkında

Teknomina Bilişim ve yazılım hizmetleri firması olarak 2011 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyoruz. Firmamız sadece Türkiye`de değil, uluslararası birçok markaya hizmet sunmaktadır. Makalenin referanslar bölümünde kısmen değineceğimiz işletmelerde de göreceğiniz gibi, birçok dilde hizmet veriyoruz.

Teknomina Bilişim, İstanbul`un en iyi yazılım firmaları arasındaki yerini almıştır. Gün geçtikçe gelişen, büyüyen ve iş hacmi artan firmamıza ilgi oldukça yoğundur. Hizmet alanlarımız aşağıdaki soruların cevap bölümünde bulacaksınız.

Bilişim ve Yazılım Hizmetleri

Teknomina Bilişim firması olarak Türkiye, Avrupa, Orta Asya ve Körfez ülkelerine; web yazılım, web tasarım, grafik tasarım, e-ticaret, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama ve SEO hizmetini veriyoruz. Müşterilerimizin taleplerine göre birden fazla dil seçeneği sunuyoruz. Ulusal ve uluslararası (Türkçe, Rusça, İngilizce, Almanca, Flemenkçe, Arapça, İbranice, Fransızca, Kırgızca vb.) birçok dilde hizmet sunan firmamız, dünya çapında bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.
Aşağıdaki soruların cevaplarını okuduktan sonra bir dünya markasıyla karşı karşıya olduğunuzdan emin olacaksınız.
İstanbul`un en iyi yazılım firması hangisidir?
En iyi grafik tasarım uzmanları hangi firmadadır?
En iyi e ticaret sitesi yapan bilişim firması hangisidir?
Kurumsal sosyal medya yönetimi nasıl yapılır?
Google ADS reklam verme fiyatları ne kadardır?
En iyi SEO firması hangisidir ve fiyatları ne kadardır?

1. Web Yazılım

İstanbul`un en iyi yazılım firması hangisidir? sorusunun cevabı TeknoMina Bilişim firmasıdır. Türkiye`nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş, yurt dışında yazılım eğitimi görmüş, kodlama uzmanı ekip arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. “Başarı, iyi bir ekip işidir!” sloganıyla İstanbul`da başlayan serüvenimiz, 10`dan fazla ülkeye yayılmış dururdadır.
Web Yazılım
Web Yazılım
Web Yazılım ekibimizde sadece Türkiye`de olanlar değil, yurt dışından destek veren arkadaşlarımız da bulunmaktadır. Birçok dilde hizmet sunduğumuz için, müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için birçok farklı dilde web yazılım hizmetini veriyoruz. Kusursuz bir şekilde hizmet sunmak için hizmet verdiğimiz ülkelerden de yazılım uzmanı arkadaşlarımız vardır.

Web Yazılım Hizmetlerimiz

Web Yazılım
Özel Yazılım Geliştirme
Kurumsal Yazılım
Mobil Yazılım
E-Ticaret Sitesi
İstanbul ve Türkiye`nin en iyi web yazılım ekibine sahibiz. Html, ASP, Javascript, CSS, Php, Paython gibi başlıca web yazılım dillerinde alanında en iyi uzmanlarla çalışıyoruz. Müşteri talepleri doğrultusunda web site üzerinde istediği değişiklikleri yapan, eklentileri düzenleyen ekibimizle tanışmalısınız.

2. Grafik Tasarım

En iyi grafik tasarım uzmanları hangi firmadadır? Sorusuna cevabımız şudur: TeknoMina Bilişim firması grafik tasarım uzmanlarımız ve onlarla çalışan ekip arkadaşlarımız harika işler yapmaya devam ediyor. Web sitemizdeki Referanslarımız bölümünden tasarım hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz. Müşteri talepleri doğrultusunda - 3 tane revize hakkı – logo ve amblem yapan uzmanlarımız, müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde sağlamış durumdadır. Bilişim ve yazılım hizmetleri ile ilgili grafik tasarım hizmetlerimiz aşağıdaki gibidir.

Grafik Tasarım Hizmetlerimiz

Logo Amblem
Marka Oluşturma
Baskı İşleri
3d Render
Kurumsal Kimlik Tasarımı
En iyi grafik tasarım ekibi ile markanıza kurumsal bir kimlik kazandırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

3. E-Ticaret

En iyi e ticaret sitesi yapan bilişim firması hangisidir? Sorusuna birkaç tane soru daha ilave etmek istiyoruz. TeknoMina bilişim firmasının;
E-ticaret sitesi fiyatları ne kadardır?
En iyi E-ticaret sitesi hangisidir?
E-ticaret web sitesi para kazandırır mı?
E -ticaret sitesi kurmak için ne lazım?
Gibi çoğaltabileceğimiz soruların cevabına geçelim. En iyi e-ticaret sitesi yapan bilişim firması Teknomina bilişim firmasıdır.

Sanal Entegrasyon - E Ticaret

Woocommerce
Ticimax
Wix
Opencart
Gibi panellerin alt yapısını kullanan firmamız, müşteri talebi doğrultusunda istediği bütün eklentileri kuruyoruz. Web sitesinde; ödeme sistemi entegrasyonu, hizmet bölgesi lokasyonu, WhatsAAp entegrasyonu gibi bütün işlemleri tamamladıktan sonra teslim ediyoruz. Müşterinin talebi olması durumunda aylık veya yıllık hizmet veriyoruz.
E-Ticaret
E-Ticaret
İyi bir e-ticaret sitesi size para kazandırabilir. Xml entegrasyonu ile sanal pazarlarla paralel bir şekilde hizmet verebilirsiniz. İyi bir e-ticaret siteniz varsa, sanal pazarlardan daha fazla müşteri kazanabilirsiniz. Doğru firma ve uzman ekip seçmeniz halinde sanal pazarlara (Trendyol, n11, Hepsiburada, Amazon vb.) ihtiyacınız bile olmayabilir. Firmamız, size en iyi e ticaret web sitenizi yaparak bu alanda rakiplerinizden bir adım öne geçmenizi sağlar.
E-ticaret sitesi kurmak için iyi bir web yazlım ekibiniz olacak. TeknoMina Bilişim olarak, hiçbir eksik bırakmadan sitenizi kurarız, grafik tasarım ekibimiz de sitenize harika bir görünüm kazandırır. Sosyal medya uzmanlarımız ürünlerinizin reklamlarını verir. Hedef kitlesini doğru seçerek uygun bütçe ile müşteri kazanmak mümkündür. SEO uzmanlarımız da seçeceğiniz anahtar kelimeler ile Google`da sizi ilk sayfa garantisi vererek yapılacak çalışmalar sonunda web sitenizi sıralamaya sokar.

4. Sosyal Medya Yönetimi

Kurumsal sosyal medya yönetimi nasıl yapılır? Sorusunun cevabını şöyle verebiliriz: en iyi sosyal medya uzmanları ile çalışmalısınız. Sektörün lider firması Teknomina Bilişim ekibimizle tanışmalısınız. Bilişim ve yazılım hizmetleri alanında hizmet veren sosyal medya uzmanlarımız;
İnstagram
Facebook
İnstagram
Twitter
Youtube
Pinterest
Tiktok
Gibi sosyal medya platformlarında reklamlar vererek, markanızın tanınırlığını artırıyoruz. Hedef kitlesini doğru belirleyerek vereceğimiz reklamlarla sizlere müşteri kazandırıyoruz.
Sosyal Medya Yönetimi
Sosyal Medya Yönetimi
Verileri analiz ederek aylık periyotlarla rapor sunan ekibimiz, rakip analizini yaparak, müşterilerine bir adım öne geçmesi konusunda destek veriri.

5. Google Ads Reklamları

Google ADS reklam verme fiyatları ne kadardır? sorusunun cevabını müşterinin ayıracağı bütçe belirler. Müşterilerimizin bütçesine uygun günlük, haftalık, aylık reklam çalışması yapıyoruz.

Dijital Pazarlama

Burada müşterilere düşen bazı görevlerin özellikle altını çizmekte yarar vardır: ziyaretçilere anlık geri bildirim yapmak çok önemlidir. Hedef kitlenizi doğru belirlemeniz durumunda size gelecek ziyaretçi de bilinçli olarak gelen ziyaretçilerden olur. Reklam bütçesinin ayrıldığı ödeme kartlarının çok değişmemesi gerekir.
Dijital Pazarlama
Dijital Pazarlama
Ads reklamlarından çok yüksek verim almak istiyorsanız, Teknomina Bilişim reklam uzmanlarımız çalışmalısınız.

6. SEO Hizmeti

Bilişim ve yazılım hizmetleri alanında en iyi SEO firması hangisidir ve fiyatları ne kadardır? Şeklindeki soruya rahatlıkla TeknoMina Bilişim firmasıdır diyebiliriz. Firma olarak, İstanbul`un en iyi SEO firması olduktan sonra uluslararası birçok firmaya SEO hizmeti vermeye başladık.
İngiltere`de Eagle Commercial firmasına İngilizce SEO hizmeti veren firmamız, anahtar kelimelerin tamamında ilk sayfaya sokmayı başarmıştır. Biz uluslararası SEO yaparak aynı zamanda en iyi SEO firması olmak için çalışıyoruz. SEO ile ilgili ziyaretçilerin merak ettiği başlıca sorular aşağıdaki gibidir:
SEO nedir?
SEO fiyatları ne kadar?
SEO hizmeti nedir?
SEO aylık paket ücretleri ne kadardır?
Ucuz SEO mümkün mü?
SEO uzmanları maaşı ne kadardır?
SEO çalışması nedir?
SEO nasıl yapılır?
Google SEO yapmalı mıyım?
SEO çalışması ne kadar sürer?
SEO çalışmasında neler yapılır?
Site içi SEO Nedir?
Site Dışı SEO nedir?
Backlink nasıl kazanılır?
İlk sayfa garantili SEO mümkün mü?
Aylık kaç tane Backlik kazanabilirim?
Ping servislerini nerden alabilirim?
Alan derecesini artırmak için ne yapılmalıdır?
İşletme haritası nasıl yapılır?
Soruları çoğaltabiliriz. Bütün bu soruların cevabı Türkiye`nin en iyi SEO firması Teknomina Bilişim`de! SEO uzmanlarımızla mutlaka tanışmalısınız.
Web sitenize yapacağımız SEO çalışmaları ile ilk sayfadaki yeriniz garanti olur. Biz yaptığımız SEO çalışmaları ile rahatlıkla ilk sayfa garantisi veriyoruz.

SEO Referanslarımız

Denge Hukuk Bürosu, Denge Arabuluculuk, Ege Grup Mühendislik, Shop Deri Klinik, Eagle Commercial

Bilişim ve Yazılım Hizmetleri İletişim

Bilişim ve yazılım hizmetleri ile ilgili firmamızı ziyaret ederek konunun uzmanlarıyla görüşebilir, daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi, A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com
TeknoMina Bilişim
Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment TeknoMina Bilişim

1 Yorumlar

  1. Web Yazılım | Web Tasarım | SEO Danışmanlık | Sosyal Medya Yönetimi | E-Ticaret | Grafik Tasarım | Google Ads Reklamları | Sosyal Medya Reklamları | Dijital Pazarlama
    Teknomina Bilişim Hakkında

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski