Yurt Dışı Eğitim Studiewell - Kariyer

 Yurt Dışı Eğitim Studiewell

Dünyanın bir çok ülkesinden öğrencilerin ücretsiz yurt dışı eğitim almak için gitmek istedikleri ülkeler vardır. Avrupa ülkelerinin en zirvede olduğu listede, her bireyin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun okulları, öğrenciler için ulaşılabilir kılmak Studiewell ile mümkün. Hayallere giden zorlu maratonda seçtiğiniz yol ekipmanlarınız sizi her zaman hedeflerinize daha yakın noktalara taşıyacaktır. Gayretleriniz sonucunda kavuştuğunuz idealleriniz yaşamınıza renk katarak, aldığınız eğitimden keyif almanızı sağlayacaktır. 

Ücretsiz Yurt Dışı Eğitim - Studiewell com
Ücretsiz Yurt Dışı Eğitim - Studiewell com

Neden Yurt Dışı Eğitim

Eğitim serüveni iniş çıkışlarla dolu keyifli olmakla beraber zorlayıcı koşulları olan bir kulvardır. Kişisel yetenek ve ilginiz doğrultusunda yapılmayan seçimler öğrencilik yaşamını olumsuz etkilemekte, yeterli düzeyde verim sağlanamamaktadır. Okurken fark yaratmak için tercih edilen en yaygın seçeneklerden biri de yurtdışında eğitim almaktır. Popüler olmasını birkaç ana başlık altında inceleyebiliriz:

Lise, lisans, lisansüstü, sertifika ve kariyer programlarının tümünde kaliteli, evrensel, uluslararası geçerliliği bulunan eğitimler alınabilmektedir.

Öğrencinin aldığı eğitimler ve deneyimler geldikleri ülkelere tekrar dönmeleri durumunda, kariyer alanında çok büyük avantajlar sağlamış olacaktır.

Bireyler eğitim hayatlarının sonunda gittikleri ülkelerde ya da diğer Avrupa ülkelerinde geçici ve kalıcı oturum elde edebilmektedirler.

Zorunlu bir hale gelen çok dilli olma olgusunu, tecrübe ederek deneyimlediklerinden dolayı kolay bir şekilde çözmüş olacak ve iş hayatında kariyerlerine çok daha önde başlamış olacaklardır.

Saymakla bitirilemeyecek kadar fazla olan olumlu etkilerini ana hatlarıyla ele aldık, yaşadığınız kültürel etkileşim tüm yaşamınızda size çok yönlü düşünme, kritik müdahaleler yapabilme gibi sayısız olumlu etki sunmuş olacaktır.

Neden Yurtdışı Eğitim_ - Studiewell com
Neden Yurtdışı Eğitim_ - Studiewell com


Yurt Dışı Eğitim Ucuz Olan Ülkeler

Birçok öğrencinin düşündüğünün aksine Avrupa’da yaşam koşulları çok ucuz değildir. Kiralar, yaşam giderleri, okul ihtiyaçları belli bir gelir seviyeniz olmadığı sürece size zor zamanlar yaşatabilir bundan dolayı öğrenim için gittiğiniz ülkenin yaşam şartlarının kolay olması sizin için büyük önem arz etmektedir. Amerika’ ya oranla Kanada’ da öğrenim görmek çok daha az maliyetlidir. Kanada düşük okul harçlarıyla, nispeten daha uygun kira ve temel ihtiyaç temin edebilme kolaylığıyla, insancıl yaklaşımlarıyla son zamanların en revaçta olan ülkeleri arasında bulunmaktadır. Almanya güçlü ekonomisiyle, iş gücü istihdam edebilme potansiyeliyle, sağlanan öğrenci burs ve indirimleriyle bir diğer popüler ülke olarak gösterilmektedir.

Yurtdışı Eğitim Ucuz Olan Ülkeler - Studiewell com
Yurtdışı Eğitim Ucuz Olan Ülkeler - Studiewell com

Yurt Dışı Eğitim Fırsatları

En büyük etkisinin yeni bir dil öğrenme ve kullanma olarak söylenebileceği yabancı bir ülkede eğitim, okul hayatı sonrasında ve devam eden süreçte çok çeşitli imkanlar sunmaktadır. Farklı bir kültürü deneyimleyerek dünyanın dört yanından gelen öğrencilerle iletişim içerinde olabilir, kişisel ve toplumsal bazda sayısız deneyim yaşama şansı elde edebilirsiniz. Alınan kaliteli ve evrensel eğitimin bütün yaşamınıza etkisi kesinlikle büyük olacaktır. Studiewell olarak her öğrenci kabiliyet ve isteklerine uygun yüksek düzeyde verim alabilecekleri öğrenim hayatlarını şekillendiriyoruz.

Yurtdışı Eğitim Fırsatları - Studiewell com
Yurtdışı Eğitim Fırsatları - Studiewell com

Ücretsiz Yurt Dışı Eğitim Programları

Burslu, ücretli ve ücretsiz sayısız program mevcutken dönem başlarında sağlanan indirimli kayıt imkanları da vardır. Gitmek istediğiniz okulun ayrıntılı tüm bilgilerini sizin için danışmanlık ücreti almadan sunan Studiewell, sizi bütçenize ve isteklerinize göre en uygun okullara yerleştirmektedir.

Yurt Dışı Eğitim Bursu Veren Kurumlar

Başvuru yapılan her okulun kendi burs seçeneği de olabileceği gibi belli başlı bazı kurumlar da gerekli koşullar sağlandığında burs fırsatı sunmaktadır.

Chevening Burs Programı ...

British Council GREAT Yüksek Öğrenim Burs Programı

Avrupa Birliği Jean Monnet Bursu

Türk Eğitim Vakfı (TEV)

Milli Eğitim Bakanlığı YLSY Bursu

Belli başlıklar altında topladığımız burslarla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Studiewell danışmanları tüm başvuruları sizin adınıza yaparak işlemlerinizi hızlandırarak kolaylaştırmaktadır.

Yurtdışı Eğitim Bursu Veren Kurumlar - Studiewell com
Yurtdışı Eğitim Bursu Veren Kurumlar - Studiewell com

Studiewell ile Ücretsiz Yurt Dışı Eğitim için İletişim

Ücretsiz yurt dışı eğitim planı yapanlar için güzel bir haber vermek istiyoruz. Studiewell deneyimli ve bilgili danışmanları ile siz değerli öğrencileri beklemektedir. 
Telefon:
0552 817 62 52
0216 349 34 09

Merkez Adresi:
Osmanağa Mah.
Kuşdili Cad.
H. Fazlıoğlu İş Merkezi
No:19 K:3 D:10
Kadıköy, İstanbul

Şube Adresi:
Fulya Mah.
Büyükdere Cad.
No:24 Hukukçular Sitesi
K:1 D:8 Mecidiyeköy
Şişli, İstanbul
ABD Adresi: 
228 Hamilton Avenue,
3rd Floor, Palo Alto,
CA 94301, Amerika Birleşik Devletleri
Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Lise, lisans, lisansüstü, sertifika ve kariyer programlarının tümünde kaliteli, evrensel, uluslararası geçerliliği bulunan eğitimler alınabilmektedir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski