Tasarım Başvurusu - Asya Patent

Tasarım Başvurusu İşlemi Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok insan çeşitli buluşlar öncesinde o buluşun üretim öncesini ve sonrasını düşünerek çeşitli tasarımlar yapmaktadır. Yapılan tasarımlar bir nevi mühendislik ve mimari çalışmalar olup üretim döngüsünde büyük paya sahip olacaktır. Bu konuyla ilgili yapılan tasarımların kaybolmaması veya koruma altına alınmasını sağlayan belge ve hak denetimlerinde önemli olan konunun tasarım başvuruları olmasıdır.
Tasarım Başvurusu - Asya Patent
Tasarım Başvurusu - Asya Patent
Tasarım başvurusu Türk Patent Kurumu dâhilinde yapılan işlemlerden biri olup yeni, ayırt edici özelliğe sahip olan ürün ve buluşlarla ilgili bir süreci de yönetmektedir.
Ayırt edilme niteliklerini taşıyan her tasarımın hak sahibine belgeli bir şekilde teslim edilmesi anlamına gelir. Bu başvurular kamuya sunulmamış olan tasarım başvurularından oluşmaktadır. Kişiler yaptığı tasarımı üretime dönüştürme sürecinde bu konudan oldukça fayda sağlayabilir.
Tasarım Başvurusu İşlemi Nasıl Yapılır? - Asya Patent
Tasarım Başvurusu İşlemi Nasıl Yapılır? - Asya Patent

Tasarım Patenti

Görsel algıya hitap eden yeni, farklı ve faydalı üretimlerin hak sahibi tarafından düzenlenmesi ve üretilmesi bünyesinde tasarım patentinden faydalanılmaktadır. Çokça araştırılan tasarım patenti özgün tasarımların endüstriyel bir bütünlükte üreten kişiye ait olduğunu gösterir. Herkes tarafından kullanılmak istenen, herkese fayda sağlayan üretimlerin satışının da rahat bir şekilde yapılması demektir. Aynı zamanda iş dünyasına çokça kazanç sağlatan bu durum dünya çapında çok büyük önem kazanmıştır. Çünkü her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile insanlar farklı şeyleri bulmakta, tasarlamakta ve patentine sahip olarak çok büyük gelirler elde edebilmektedir. Bu durum 3.cü şahısların veya hak sahibi olmayan kişilerin ürün satışı yapmasını da engelleyen durumdur.
Tasarım Patenti - Asya Patent
Tasarım Patenti - Asya Patent

Tasarım Tescil Başvurusu

Tasarım tescil başvurusu Türk Patent ve Marka Kurumundan yapılmaktadır. Birçok tasarımın hak sahibi bünyesinde satışa sunulması, dünya pazarlarına açılması tasarım tescil başvurusu sayesinde mümkün olmaktadır. Başvuruların hızlı bir şekilde tamamlanması istendiğinde Asya patent ofisi ile iletişime geçmeniz fayda sağlayacaktır. Çünkü konu bütünlüğü ile vekil edeceğiniz Asya patent ofisi sizin yerinize tasarım tescil sürecini en iyi şekilde yönetecek ve sizi de bilgilendirecektir. Eksiksiz işlemler ve hızlı bir süreç beraberinde de tasarım tescil belgenize kısa sürede sahip olmanız mümkün olur.
Tasarım Tescil Başvurusu - Asya Patent
Tasarım Tescil Başvurusu - Asya Patent

Asya Patent Ofisi İletişim

Tasarım başvurusu yapmak için Asya Patent Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Açık adreste ziyaret ederek konunun uzmanlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Telefon:

0 212 640 90 39
0 212 640 90 59
0 545 640 90 39
0 532 250 07 41

Adres:

Kocatepe Mah. Mega Center A-Blok No:1022 Bayrampaşa İSTANBUL

https://www.asyapatent.com.tr/tasarim-basvurusu.html 

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Görsel algıya hitap eden yeni, farklı ve faydalı üretimlerin hak sahibi tarafından düzenlenmesi ve üretilmesi bünyesinde tasarım patentinden faydalanılmaktadır. Çokça araştırılan tasarım patenti özgün tasarımların endüstriyel bir bütünlükte üreten kişiye ait olduğunu gösterir. Herkes tarafından kullanılmak istenen, herkese fayda sağlayan üretimlerin satışının da rahat bir şekilde yapılması demektir. Aynı zamanda iş dünyasına çokça kazanç sağlatan bu durum dünya çapında çok büyük önem kazanmıştır. Çünkü her geçen gün teknolojinin gelişmesi ile insanlar farklı şeyleri bulmakta, tasarlamakta ve patentine sahip olarak çok büyük gelirler elde edebilmektedir. Bu durum 3.cü şahısların veya hak sahibi olmayan kişilerin ürün satışı yapmasını da engelleyen durumdur.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski