Patent Nasıl Korunur?

Asya Patent Ofisi Danışmanlık

Günümüz teknolojisi her geçen gün ve dakika içinde gelişmeye devam etmekte olup insanların daha fazla buluş yapabilmesine de yardımcı olmaktadır. Bu doğrultuda kişilerin veya işletmelerin ya da markaların yaptığı buluşlara yönelik patent alması gerekmektedir. Patent alınması açısından önemli bir kuruluş olan patent ofisi danışmanlık yapılan işlemlerin kontrollerini sağlamaktadır.

Asya Patent Ofisi Danışmanlık
Asya Patent Ofisi Danışmanlık

Daha belirgin ifade ile devlet ve devletlerarası kuruluşlardır. Patent alınabilmesi için ürünle ilgili istenen koşullarının tam bir şekilde sağlanıp sağlanmadığı patent ofisleri tarafından incelenmektedir. Buna bağlı olarak ta ürünlerle ilgili istenen patent başvuruları patent ofisi tarafından yeterli bulunmadığında reddedilebilmektedir.

Patent Ofisi Danışmanlık
Patent Ofisi Danışmanlık

Patent Nasıl Korunur? - Asya Patent Ofisi

Bir ürünün tasarımı ve üretimi beraberinde yapılan ilk işlem patent alınmasıdır. Süreç isteyen bir işlemle ilgili sorgulanan genel konu patent nasıl korunur şeklinde öne çıkmaktadır. Patent almak sanayiye ve yeniliğe uygulanan buluşlardır.

Telefon:

0 212 640 90 39

0 212 640 90 59

0 545 640 90 39

0 532 250 07 41

Resmi kurum bünyesinde tescil edilmediği sürece alınan ürün patenti koruma altında değildir. Aynı şekilde ürünle ilgili buluşların noterden tasdik edilmesi de koruma sağlamamaktadır. Bunun beraberinde buluşun sanayi sistemine uygulanamaması da tescil edilmemesi sorununu başlatır. Ve hak sahipleri açısından da belirgin bir değere sahip olmaz.  Patent ofisi Danışmanlık iletişim numaralarından iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Patent Nasıl Korunur? - Asya Patent
Patent Nasıl Korunur? - Asya Patent

Patent Sorgulama Nasıl Yapılır?

Patent sorgulaması nasıl yapılır sorgulamasına yönelik patent başvurusu öncesinde ürettiğiniz ürünün benzeri olmadığından emin olmalısınız.

Patent Sorgulama Nasıl Yapılır? - Asya Patent Ofisi
Patent Sorgulama Nasıl Yapılır? - Asya Patent Ofisi

Konuyla ilgili araştırma süreci biraz can sıkıcı olabilir. Fakat dikkatli araştırmak gerektiği unutulmamalıdır.

Adres:

Kocatepe Mah. Mega Center A-Blok No:1022 Bayrampaşa İSTANBUL

Patent sorgulaması ya da araştırması da konu bütünlüğünde işleminizi tamamlayacak en kapsamlı sistemdir. Uzman kişiler beraberinde vekil edineceğiniz kişiler araştırmanızı yakından takip edip süreci hızlandırabilir. Asya patent kuruluşu patent sorgulaması ve tüm detaylı araştırmalar için en kapsamlı desteği sunabilen adrestir.

Patent Ofisi İletişim

Asya Patent Ofisi ile iletişime geçerek teknik konularda danışmanlık alabilirsiniz. Konunun uzmanlarıyla görüşüp detaylı  bilgi alabilirsiniz.

 Patent Ofisi

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Bir ürünün tasarımı ve üretimi beraberinde yapılan ilk işlem patent alınmasıdır. Süreç isteyen bir işlemle ilgili sorgulanan genel konu patent nasıl korunur şeklinde öne çıkmaktadır. Patent almak sanayiye ve yeniliğe uygulanan buluşlardır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski