Evde İnternet

Geniş Bant İnternet Nedir?

Evde internet kullanıcılarının en çok tercih ettiği, en az 20 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızına sahip bir internet bağlantısı anlamına gelmektedir.
Geniş Bant İnternet Nedir
Geniş Bant İnternet Nedir
Ev interneti hizmeti geniş bant internet teknolojisi ile sunulmaktadır. Fiber altyapı üzerinden çok hızlı internet bağlantısı sağlanır. Telkotürk ile geniş bant internet hizmetinden yararlanmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçiniz.

Tel:
0850 330 30 33

Geniş bant, fiber optik, kablosuz, kablo, DSL ve uydu dahil olmak üzere çok çeşitli teknolojiler aracılığıyla yüksek hızlı internet erişimi sağlar ve Telkotürk ev interneti hizmeti bu anlamda bulunduğunuz bölgedeki altyapı özelliğine göre farklı teknolojiler ile sunulur.

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

Kullanıcıların ağırlıklı olarak tercih ettiği geniş bant internet kullanımı gün geçtikçe daha da tercih edilmektedir. Kullanıcıların ağırlıklı olarak tercih ettiği geniş bant internet kullanımı gün geçtikçe daha da tercih edilmektedir.

Ev İnterneti Bağlantı Türleri

Evde internet kullananlar daha çok hangi bağlantı türlerini kullanmalıdır? Telkotürk uzman ekiplerinin değerlendirmesine göz atalım.

Ev İnterneti Bağlantı Türleri
Ev İnterneti Bağlantı Türleri

Fiber Optik Kablolar

Fiber cam şeritler sayesinde ışık hızında veri aktarımını sağlayan kablolardır. Fiber optik kablolar ile 1000/50 Mbps`ye varan çok yüksek gigabit internet de sağlar. Eğer fiber alt yapınız yok ise, Telkotürk teknik ekibi kısa sürede alt yapınızı kurar, olağanüstü hızda internet kullanmanızı sağlar.Hızlı, özgür ve kotasız evde internet kullanmak istiyorsanız size bir telefon uzakta olan Telkotürk ile iletişime geçiniz.

DSL

Fiber optik şebekelere göre daha eski bir teknoloji olan DSL, verileri bakır iletkenlerle sağlar. Ancak fiber optik şebekelerden daha yaygın kullanıma sahiptir. Telkotürk Yüksek Hızlı DSL İnterneti, %99,9 güvenilir bir ağ üzerinde santrallerimizden evinize kadar gelen bir devre ile 100/50 Mbps’ye kadar sunabilir.

Telkotürk Evde İnternet İletişim

Aşağıda yazılı açık adresimizde bizi ziyaret edebilirsiniz. Kullanacağınız internet hakkında konunun uzmanlarından bilgi alabilirsiniz. Telkotürk müşteri hizmetlerine 24 saat boyunca ulaşabilir, varsa şikayetlerinizi ilgili birimlere aktarabilirsiniz.

Evde İnternet

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Kullanıcıların ağırlıklı olarak tercih ettiği geniş bant internet kullanımı gün geçtikçe daha da tercih edilmektedir. Kullanıcıların ağırlıklı olarak tercih ettiği geniş bant internet kullanımı gün geçtikçe daha da tercih edilmektedir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski