Erzurum`da provokasyon

 Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitinginde taşlı saldırı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim mesaisine Erzurum'da devam etti ancak konuşması sırasında miting alanındaki bir grup seçim otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan gerginlik üzerine miting yarıda kesildi. Taşlı saldırı sonucu mitinge katılanlardan yaralananlar oldu.

Seçim - 2023
Seçim - 2023

Erzurum Valisi, 17 kişinin hastanelere başvurduğunu açıkladı. İmamoğlu olaylara ilişkin, "Bu işin Erzurum'la uzaktan yakından ilgisi yok" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise İmamoğlu'nu hedef aldı, "Provokasyonu oluşturan kendisi" diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan da "Bu kabul edilebilir şey değil. Bunu bütün Erzurumlulara yüklemek de hoş değil" açıklaması geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Erzurum'da düzenlenen miting bir grubun taşlı saldırısı nedeniyle yarıda kaldı.

İmamoğlu, Erzurum'da Havuşbaşı Kent Meydanı'nda halka hitap edecekti.

Ancak CHP'liler de alanı süslemek için meydana gittiğinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı halk otobüslerinin tanıtım için alana getirildiğini gördü. Partililerin tepkisi sonrası mitinge 1 saat kala otobüsler alandan çekildi.

kaynak: ntv

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim mesaisine Erzurum'da devam etti ancak konuşması sırasında miting alanındaki bir grup seçim otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan gerginlik üzerine miting yarıda kesildi. Taşlı saldırı sonucu mitinge katılanlardan yaralananlar oldu.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski