Almanya`da Master Fırsatları

Almanya'da Yüksek Lisans Master
Dünyanın bir çok ülkesinden Almanya`da üniversite okumak isteyen milyonlarca öğrenciden biri olmak ister misiniz? değişen dünya şartlarını ve yeni fırsatları yerinde görmek isterseniz size yurt dışında kariyer yapma fırsatını sunan Studiewwel ile hemen iletişime geçin!Almanya`da master fırsatları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız Studiewell danışmanlık ile görüşebilirsiniz. 
Almanya'da Yüksek Lisans Master - Studiewell
Almanya'da Yüksek Lisans Master - Studiewell
Studiewell, uzun yıllardır tecrübeli eğitim kadrosuyla yurt dışında lisans, yüksek lisans(master) yapmak isteyen öğrencilere rehberlik yapmaktadır. Birçok öğrencinin fırsatlardan yararlanamadığı ülkemizde bu alanda büyük bir boşluğu doldurarak öğrencilerin kariyerlerine katkı sunan Studiewell ile çok farklı bir kariyer planlaması yaparak, fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
Almanya'da Yüksek Lisans Master - Studiewell
Almanya'da Yüksek Lisans Master - Studiewell
Neden Almanya`da Master Yapmalısınız?
Her şeyden önce milyonlarca Türk yaşamaktadır. Aslında bu sorunun birçok cevabı var. Almanya, her şeyden önce dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biridir. İlk beş ekonomi içinde yer alan Almanya, yüksek lisans(master) yapmak isteyen öğrenciler için büyük fırsatlar sunmaktadır. Eğitim maliyetlerinin çok düşük ve öğrencilerin bütçelerine uygun olması, dünyanın önde gelen üniversitelerinin bulunması ve yüksek lisan eğitiminin tamamlanmasıyla oturum alma imkanın olması Almanya`yı öğrenciler açısından cazibe merkezi haline getirmektedir. Eğitim genellikle ücretsiz ya da çok ucuzdur. Eğitim sürecinde aynı zamanda part time çalışarak harçlıklarını da kazanma imkanları olan bir ülkeden bahsediyoruz.
Neden Almanya`da Master Yapmalısınız - Studiewell
Neden Almanya`da Master Yapmalısınız - Studiewell
Yapmanız gereken tek şey, hemen Studiewell ile iletişime geçerek doğru danışmanlık almak. Zira birçok öğrenci yurt dışındaki master fırsatlarından yararlanamıyor.
Kolay Kabul İmkanları
Öğrenci dostu Almanya`da bir çok problemle karşılaşmadan üniversite okuyabilir, master yapabilirsiniz. Yurt dışında üniversite okumak isteyen öğrencilerin en çok zorlandıkları konulardan bir tanesi ilgili ülkelerin zorlu kriterlerini yerine getirmek olmaktadır. Ancak Almanya`nın kabul kriterleri oldukça kolay.
Kolay Kabul İmkanları - Studiewell
Kolay Kabul İmkanları - Studiewell 
Yurt içinde herhangi bir bölüme yerleşme puanını aldıktan sonra, Almanya`da üniversite okuyabilir veya lisans, yüksek lisans(master) yapabilirsiniz. Eğitiminizi Almanca alabilir ya da talebinize göre İngilizce de okuyabilirsiniz. Mühendislik bölümlerinin puanları biraz daha yüksek. Almanya’nın gözde üniversitelerinde okumak isteyen adayın lise not ortalaması, ÖSYM puanı, TESTDAF veya DSH sınav puanı ve üniversitenin ilgili ülkedeki ülke sıralamasına bakılır. Bu kriterleri taşıyan adaylar Almanya`da eğitim görebilir, eğitimini tamamladıktan sonra oturum fırsatlarından yararlanabilir. Almanya`nın en iyi üniversiteleri dahil olmak üzere 300-500 Euro gibi bir ücret ile istediğiniz bir üniversitede okuyabilirsiniz. 
Studiewell İletişim
Studiewell öğrenciler için bütün araştırmaları yaptı, web sitesine detaylı bir şekilde bilgilerini ekledi. Web sitesini ziyaret ederek bilgi alabilir, uzmanlarla iletişime geçerek yüz yüze görüşmeler yapabilirsiniz.
Merkez Adresi:
Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul
Telefon:

0552 817 62 52 0216 349 34 09 WhatsApp USA +1 251 901 38 38 WhatsApp TR +90 552 817 62 52
Kale Gündem Gazetesi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski