Galatasaray Avrupa sahnesine çıkıyor

Okan Buruk: Avrupa'yı garantilemek istiyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında, bugün İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Avrupa'yı garantilemek için galibiyet hedeflediklerini söyledi. Okan Buruk, bugün RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak müsabaka öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
İstanbul
İstanbul
Kazanmaları durumunda UEFA Avrupa Ligi'ni garantileyeceklerini, gruptan çıkma iddialarının da süreceğini aktaran Buruk, "Büyük bir heyecan yaşıyoruz. Türk futbolu için bu maçlar çok önemli. Gruptan çıkmak adına kazandığımızda hem çok büyük bir avantaj yakalayacağız hem de Avrupa'yı garantileyeceğiz. Bizim için maddi, manevi anlamda değerli ve çok özel bir karşılaşma." diye konuştu.

Manchester United'ın deplasmanda kazandıkları maça göre geliştiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Biz de kendi oyunumuzu geliştirmek için Alanyaspor'a karşı önemli bir maç oynadık. Hedefimiz kazanmak. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Bundan önceki maçlarda iyi performanslar gösterdik ama skora yansıtamamıştık. Bu kez amacımız hem iyi oynamak hem de kazanmak." ifadelerini kullandı.
kaynak: aa
Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski