Shop Deri Klinik

Hakkımızda
Türkiye`nin deri sektöründeki lideri olan Shop Deri Klinik`i, 2011 yılında deri restorasyonu yapmak ve ithal ettiğimiz ürünlerin satışını gerçekleştirmek amacıyla  kurduk.
Şirketimizi kurduğumuz yıllarda, derilerin düzenli temizliğinin ve bakımının yapılması gerektiği düşünülmüyorken, yıpranmış bir deri mobilya ya da hasarlı deri koltuk tamirinin yapılabileceğini anlatmak oldukça güçtü. İlk yılımızda; birçok farklı sektörde ki önemli firmalarla görüştükten sonra iyi bildiğimiz ve güçlü olduğumuz deri konfeksiyon sektörüne yoğunlaştık. O yıllarda deri ceket, deri mont, deri çanta ve deri ayakkabı ile ilgili büyük yerli markalar ve katma değeri yüksek ürünler üreten ihracatçı firmalar ile çalışıyor, onların üretim kaynaklı problemlerinde ve müşteri şikayetlerinde yardımcı oluyorduk. Sonraları, süreçte deri konfeksiyonla ilgili deri restorasyon işlerini eğitimlerimize katılan ve ürünlerimizi kullanan Kuru Temizleme firmalarına yönlendirmeye başladık.
Ağırlıklı olarak ithal mobilya markalarında restorasyonlar yapıyoruz ve aynı zamanda otomobiller üzerinde de katma değerli restorasyonlar gerçekleştiriyoruz. Ancak kara, hava ve deniz taşıtlarındaki deri restorasyonları için bize danışan müşterilerimizi, genellikle ürünlerimizi kullanan ve bizden profesyonel deri tamiri ile ilgili eğitim almış olan iş ortaklarımıza yönlendiriyoruz.
Deri temizliği, deri bakımı, deri koruma, deri tamiri, deri boyama ve deri yenileme ile ilgili Detailing Sektöründeki profesyonellerle 2018 yılında başlattığımız seminerler ve atölye çalışmaları ile birçok profesyonelle tanışma ve çalışma fırsatı bulduk. Eğitimlerimize katılan, ürünlerimizi kullanan ve referans olabildiğimiz “iş ortaklarımız” deri çanta, deri ayakkabı, deri mont, deri ceket, deri eldiven, otomobillerdeki deri kısımlar, motor yatlar, lüks yatlar, uçak ve helikopter gibi hava taşıtlarında da hizmet vermektedirler. Türkiye dışında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Libya, Katar, Irak gibi ülkelerde de bizden eğitim almış ve ürünlerimiz ile katma değerli restorasyonlar yapan iş ortaklarımızın bulunduğunu bildirmekten gurur duyuyoruz.
2020 yılının başlarında TugaChemie markasının Türkiye ve Orta Doğu distribütörlüğünü alarak, otomobil ve birçok farklı yüzeyde fark yaratan temizleyici ürünlerinin de satışını ve eğitimlerini gerçekleştirmeye başladık.
2020 yılının son çeyreğinde; büyük bir deri aşkı, restorasyon bilgisi ve 50 yılı aşkın üretim tecrübesini birleştirdik. Bu kıymetli birleşim, uzun soluklu Ar-Ge çalışmalarının ardından TLS-The Leather Specialist markasını üretti. TLS; daha sağlam tamirlerin, daha uzun korumanın, daha etkili bakımın, daha pratik uygulamaların anlamlı ve ulaşılabilir fiyatlar ile olmasını imkan vermektedir.
Korona salgının ekonomi üzerindeki etkilerine rağmen 2021 yılının ikinci çeyreğinde; TLS ürünlerimiz yurt dışı iş ortaklarımıza sunuldu ve iş birliği başladı.
2021 yılının ikinci yarısında ise; özellikle detailing sektöründe fark yaratacak ürünleri iş ortaklarımıza sunmak amacıyla dkchemie markasını yarattık. dkchemie uzun yıllardır edinilmiş tecrübe, piyasa beklentilerinin derinlemesine analizi, uzun soluklu ar-ge, her zaman ki gibi en iyiyi yapma isteği ile ve de büyük bir keyifle oluştu.
Kendi ürünlerimizi formüle ederek inanılmaz bir özgürlük, esneklik ve gelişim imkanı bulduk. Kendi formüllerimiz ve Ar-Ge ekibimiz; bizlere danışan son kullanıcıların ve üretim firmalarının ihtiyaçlarına yönelik ürün geliştirme imkanı da sağladı.
Doğru iş ortaklıkları, sürekli eğitimler, teknik destek, teknolojik ürün ve sürekli yenilenmeyle Deri Klinik büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Deri Klinik ailesindeki yerinizi almanız için sizleri de eğitimlerimize bekliyoruz.
Shop Deri Klinik Firmasını Tanıyalım
Shop Deri Klinik, temizleyici sektöründe lider firmalardan biridir.  Kendi ürünlerini üretmesinin yanında sektörde çalışmak isteyen kişilere özel eğitim verir. Eğitim alan ve başarılı olan kişiler hem yurt içinde hem de yurt dışında iş ortakları ile çalışmalar gerçekleştirir. Aracınız için en doğru temizleyiciyi almak istediğinizde şahıs veya firmalar ile birebir görüşülerek ilk olarak nasıl bir ürüne ihtiyacınız olduğu belirlenir. 
Shop Deri Klinik, sürekli kendini yenileyen ve üreten firmadır. Ürünü deneyen her müşteriden olumlu dönüşler alınmıştır ve alınmaya devam etmektedir. Kaliteli ürünler uygun fiyat seçenekleri ile sunulduğundan her müşteri kendisine uygun olan ürünü hızlı bir şekilde temin edebilir.
Neler Yapıyoruz?
Ph Dengeli Seramik Koruyuculu Oto Şampuan Önerisi
Otomobil fiyatlarının milyonlar ile ifade edildiği 2022 Türkiye’sinde alınan otomobillerin yüzeyini korumak amacıyla doğru profesyonellerde yapılan; boya koruma filmleri, boya koruma uygulamaları, seramik, wax, vb için de artık yüksek bedeller ödenmesi gerekiyor.
Profesyonel uygulama merkezlerinde, en iyi ürünlerle uygulanan bu boya koruma uygulamaları bile maalesef otomobilinizin yüzeyini, erişilen parlaklığı, yüzeydeki su iticiliği, hidrofobiyi ve kirlenme geciktirici etkiyi tek başına sürekli kılamıyor. Uzmanlık, deneyim ve yoğun bir işçilik gerektiren bu uygulamalar; araçların doğru şampuan ile yıkanması ve düzenli olarak bakım ürünleri ile desteklenmesi, yüzeyin kurutulurken dikkat edilmesi ile korunması gerekiyor. Ancak doğru yıkama ürünleri, doğru yıkama yöntemleri ve bakım ürünleri ile boya koruma uygulamaları ile erişilen; parlaklık, kir önleyicilik, su iticilik korunabiliyor.
Kıymetli otomobillerinizi ve otomobillerinize yapılan uygulamaları korumak için dkchemie yıkama ürünlerini ve cilalarını kullanmanız yeterlidir. Ph dengeli, seramik koruyuculu oto şampuanı önerimiz dkchemie PW’dur.
Ph dengeli, seramik ve boya koruma uygulamalarını destekleyen şampuanımız dkchemie PW; yoğun köpüğü, güzel narenciye kokusu, etkili kir çözücü özelliği ile foam lance ve diğer köpük yapım aparatları için geliştirilmiştir. Foam Lance ile uygulamada önerimiz ürünün 1:5 sulandırılarak kullanılması şeklindedir. Bu oranda seyreltilen ürün yüzeye uygulandıktan sonra 2-3 dakika beklenmeli ve basınçlı su ile çözülen kirler ve şampuan durulanmalıdır.
Düzenli temizlikler için yeterli olan ph dengeli, seramik ve boya koruma uygulamalarını destekleyen şampuanımız dkchemie PW uzun süredir yıkanmamış ve aşırı kirli olan yüzeylerde ki çift kova ve eldiven ile yıkama işlemleri için dkchemie CS ile desteklenebilir.
Deri Klinik, dkchemie ürünleri ile otomobil temizliğini ve bakımını; kolay, pratik ve bütçe dostu bir hale dönüştürmek için çalışıyor.  PH Oto Şampuan Önerisi
Cilalı Hidrofobik Oto Şampuanı Tavsiye
Otomobillerimizi doğru profesyoneller tarafından doğru ürünlerle yıkatmak bile çoğu zaman zor oluyor veya bunun için yeterli zamanı yaratamıyoruz, doğru profesyonel uygulama noktalarına her zaman gidemiyoruz.
Doğru ürünler ve yöntemlerle yıkanan otomobil yüzeyleri daha geç kirlenir, kirler yüzeye daha zor yapışır, hidrofobik özelliği olan ürünlerle işleme alınmış otomobillerde yağmurda yol almak daha kolay ve güvenilir olur, camlarda kir ve yağmur suyu birikmez, sürüş güvenliği daha yüksek olur. Bu etkilerinden dolayı yapılan düzenli otomobil yıkamalarında cilalı hidrofobik oto şampuanları tercih edilmelidir. 
Otomobillerinizin düzenli yıkamaları için dkchemie CS-cilalı hidrofobik oto şampuanı yeterlidir. Foamlance ve çift kova yıkama sistemine uygun olarak üretilmiş olan CS için foamlance uygulamalarında tavsiye ettiğimiz seyreltme oranı 1:5tir. Uygun oranda seyreltilen CS cilalı oto şampuanı boya yüzeyi ile eldiven arasında köpükten kalın bir bariyer oluşturur ve temizlik sırasında boya yüzeyinin çizilmesine karşı koruyucu bir rol oynar. Kolaylıkla durulanan CS, hidrofobik etkisi ile suyun yüzeyde kalmasını engeller ve kurulama işlemini çok kolay bir hale dönüştürür. CS doğru kurulama havlusunun seçilmesi ve tamponlayarak kurulama yönteminin uygulanması ile yıkanan araç yüzeyinde kurulama kaynaklı çizik oluşumunun önüne geçer. Kirlenme geciktirici etkisi, parlaklığı koruması ve hidrofobik özellikleri aracınızın daha geç kirlenmesine, temizliğinin daha kolay yapılmasına yardımcı olacaktır.
Deri Klinik, Dkchemie ürünleri ile otomobillerin yıkanmasını keyifli, bol köpüklü, güzel kokulu bir işleme çevirmenize yardımcı olmak için çalışıyor.
Cilalı Oto Şampuanı Araca Zarar Verir Mi?
Hem toz hem de çamur lekelerinde tamamen temizlik sağlar. Aracınızın geç kirlenmesine yardımcı olacak şekilde olarak üretilmiştir. Ürün kolay bir şekilde köpürür ve kullanmadan önce doğru oranda seyreltmeniz hazır olmasına yeterli olur. Köpük olduğu için kirleri çıkarmada çok daha başarılı olur. Cilalı oto şampuanı kullandığınızda aracınızı derinlemesine şekilde temizlemiş olarak güvende olursunuz. Cilalı Hidrofobik
Otomobil Boya Koruma Su İtici Ürünler
Kıymetli ve çok sevdiğimiz otomobillerimizin parlaklığını ve yüzeyini korumak, kirlenmesini geciktirmek ve su itişini sürekli kılmak için farklı ürünlerimiz bulunmaktadır. Seramik, boya koruması veya wax uygulanmış otomobil yüzeylerinde parlaklığı korumak, kirlenmeyi geciktirmek ve su iticiliği sağlamak için her yıkamada kullanabileceğiniz ürünümüz dkchemie Wet Coat’tur.
Wet Coat yıkanmış, temizlenmiş ve durulanmış olan ıslak araç yüzeyine 1:30 sulandırılarak sprey şişeler ile püskürtülerek uygulanır. Uygulandığı an hidrofobi başlar ve aracın parlaklığı korunur. Su itişini destekleyen Wet Coat, uygun havlularla tamponlayarak yüzeyi kurutma imkanı tanır, kurulama işlemini kolaylaştırır ve böylelikle kurutma sırasında sıkça karşılaştığımız bez çizikleri engellenmiş olur. Her yıkama ile uygulanabilecek olan Wet Coat aracın daha geç kirlenmesini ve kirlerin yapışmamasına yardımcı olur. Tekrarlanan uygulamalar ile parlaklık, su iticiliği ve geç kirlenme etkisi artar.
Kullanım yoğunluğu ve şekline göre 6-12 ayda bir yapılabilecek boya koruma ve su itici uygulama için ürünümüz, dkchemie Pure Glaze profesyoneller ve araç sahipleri tarafından uygulanabilir. Pure Glaze, formülasyonundaki yüksek karnauba, dolgu ve içeriğindeki diğer bileşenler ile ince bez çiziklerini gideren, yüksek parlaklık kazandıran, rengi derinleştiren, kolay ve zahmetsizce uygulanabilen bir boya koruma ürünüdür. 
Dkchemie CS ya da dkchemie PW ile yıkanmış, dkchemie Ferroff ile demir tozundan arındırılmış olan yüzeye el, orbital ya da rotary makineler ve yumuşak süngerler yardımıyla uygulanabilir.  Uygulama öncesi kil temizliği de yapılırsa sonuç çok daha başarılı olacaktır.
El ile yapılacak olan uygulamalarda dkchemie Pure Glaze, sürüldükten sonra yüzeyde kurumasına müsaade etmeden yumuşak bir bez ile alınmalıdır. Makine uygulamalarında ise; uygun büyüklükteki alana düşük devirde dağıtılan dkchemie Pure Glaze sonrasında yüzey orta devirlerde parlatılmalı ve yüzeyde kurumasına müsaade edilmeden yumuşak bezler ile alınmalıdır. Yapılacak ikinci kat yüzey parlaklığını ve korumasını fark edilir biçimde arttıracaktır.
Dkchemie Pure Glaze uygulanan araçlarınızı dkchemie CS cilalı şampuan ile yıkamanızı ve ile dkchemie Wet Coat ile korumaya devam etmenizi öneririz.
Shop Deri Klinik firması 2011 senesinden itibaren temizlik sektöründe hizmet vermektedir. Deri restorasyonu başta olmak üzere temizlik sektöründe lider firmalardan biridir. Yerli ve yurt dışı iş ortakları ile özel formüller kullanarak kendi üretimini yapar.
Profesyoneller, kullanıcılar ve iş ortakları için çözüm odaklı çalışan firma eğitimli ve uzman bir kadroya sahiptir. Özel üretim ürünler olduğu için yalnızca alışveriş yapmaz aynı zamanda ürün hakkında bilgi de elde edersiniz. Otomobil boya koruma su itici ürünler ve aracınız için satın alabileceğiniz diğer temizlik ürünleri için internet sitesine giriş yapmanız yeterlidir.
Pandemi sürecini başarıyla atlatan firma yine 2021 senesinde temizlik ürünleri için yurt dışı temsilcilikleri ile de anlaşma yapmıştır. Otomobil Boya Koruma
Ağır Çizik Giderici Polisaj Pastası
Dkchemie Pastalarını Geliştirdik
Çizik giderme, polisaj; aracın boyasının düzeltilmesi ve parlatılması işlemi olarak özetlenebilir. Bu işlem sırasında:
tek yönlü veya çift yönlü; rotary veya orbital makineler,
farklı kesim, aşındırma gücüne sahip pedler; kuzu yünü, mikrofiber, sünger, vb
bu pedlerin yüzeyde rahatça hareket etmesi için farklı aşındırma gücü ile desteklenmiş pedlerin kaymasını sağlayan pastalar ve uygulamacıların uygulama sırasında kontrol etmeleri gereken süre ve baskı kullanılır.
Herkese uyan, her araca uygun mucizevi bir yöntem, makine ve pasta secimi bulunmamaktadır. Uygulamacı işlemdeki aracın boyasına ve kendine uygun makine ile pedi belirledikten sonra, çalışma sistemine uygun pastayı deneyerek belirlemelidir. Uygulamacıların farklı çalışma şekilleri, hızları, baskıları, makineyi düz veya yan tutma gibi alışkanlıklarından dolayı herkeste aynı şekilde çalışan bir pasta olması mümkün değildir. Uygulamacı sağlığı, konforu, boyaya zarar vermemek, pratik, güvenilir, doğru ve hızlı uygulama yapılabilmesi için dkchemie pastalarını geliştirirken bazı hususlara özellikle odaklandık;
Dolgu, silikon veya doldurma özelliğinin bulunmaması,
Tozsuz çalışma imkanı,
Kurumadan uzun çalışabilme süresi,
Aşırı baskıya ve hıza gerek duyulmaması,
Isıtmaya ihtiyaç duyulmadan çizik alabilmesi,
Plastiklere zarar vermeme, beyazlatmaması,
Doğru baskı ve süre ile arkasında hasar bırakmaması,
2 aşama ile birçok boya tipinde polisajın bitirilebilmesi,
Her tip boyaya ve uygulamacıya uygun bir aşındırıcı seviyenin olması
Kolay silinebilmesi,
Ara yıkamaya ihtiyaç duyulmaması,
Doğru maliyet ve fiyat ile sürekli kullanılabilmesi
202 Heavy ve 303 Medium (Fine Finish) ile başlayan üretimimiz farklı kullanıcı tercih, yöntem ve ihtiyaçları sebebiyle 101 Extra Heavy ve 404 Ultra Fine Finish pastalarının da ürün gamına eklenmesini zorunlu kıldı. Böylelikle her tip makine, her tip boya ve her tip uygulamacıya uygun bir pasta serimiz oldu. 4 farklı aşındırıcımızla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.
101 Extra Heavy Cut – Ekstra Ağır pastamız; en fazla kesim gücüne sahip pastamızdır. Özellikle sert ve dayanıklı boya yüzeyindeki derin çiziklerin rotary ve orbital makinelerdeki keçeler ile düzeltilmesi için geliştirilmiştir.
202 Heavy Cut – Ağır pastamız; yumuşak ve hassas olmayan boya tiplerindeki derin ve orta çiziklerin rotary ve orbital makinelerdeki keçeler ile düzeltilmesi için geliştirilmiştir. 202 Heavy Cut Hassas ve yumuşak boya tiplerinde sert süngerlerle de orta ve derin çizikleri düzeltmek amacıyla kullanılabilir.
303 Medium Cut (Fine Finish) – Ara kat pastamız; boya kalınlığını koruyarak rotary yada orbital makinelerle polisaj işlemi yapan profesyonellerin birinci tercihi olmalıdır. Hassas olmayan boya tiplerinde uygun keçe, baskı ve sürede tamamlanan uygulamalarda neredeyse hare katına ihtiyaç duymadan polisajı bitirme imkanı verebilir, orta ve ince çiziklerin tümünü almanızı sağlar. 303 ile yapılan uygulama ile boya yüzeyi temizlenmiş, orta ve ince çizikler alınmış sonrasında derin çiziklere noktasal uygulama yapma imkanı sağlanmış olur. Derin çiziklerde alındıktan sonra 303 orta sert süngerlerle uygulanarak yüzey boya koruma uygulamalarına hazır bir hale getirilebilir.
Hassas boya tiplerinde ise sert süngerler ile nerdeyse bir ağır aşındırıcı gibi çalışan 303 Medium Cut sonrasında 404 Ultra Fine Finish’in yapılması zorunludur.
404 Ultra Fine – Hare; özellikle aşırı yumuşak ve hassas boya tiplerindeki çizik alma işleminden kalan sünger izlerinin orbital makinelerle alınması, renge derinlik ve maksimum parlaklık verilmesi amacıyla geliştirilmiştir. Boya sertliğine göre orta sert süngerler veya yumuşak cila süngerleri ile uygulanabilir.
Genel uygulanan yöntem en kalın pasta ile başlanması olsa da; dkchemie Ferroff ile demir tozu temizliği yapılmış sonrasında dkchemie EasyClay ile kil uygulaması tamamlanmış yüzeydeki çizikleri almak ve boyayı mümkün olduğunca koruyarak mükemmelleştirmek için ürünlerimizden; 
303 Medium Cut Compound (Fine finish) ile polisaj işlemine başlamanızı tavsiye ederiz. 303 uygun pedle kullanıldığında arkasında iz bırakmadan polisajı tamamlamanıza çoğu boya tipinde imkan tanımaktadır.
Pasta ve polisaj keçelerimizle ilgili tüm sorularınız için 05413556018 numaralı WhatsApp hattımıza bilgi ve fotoğraf göndermenizi rica ederiz. Bize ulaşan bilgi ve fotoğraflar sonrasında size doğru bir şekilde yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Polisaj Pastası
Ph Nötr Demir Tozu Temizleyici
Araçlarımıza kullanım, diğer araçlar ve çevresel etkiler sebebiyle demir tozu, balata tozu ve endüstriyel toz yapışır.Demir tozu, balata tozu ve endüstriyel tozlar düzenli yada etaylı yıkama ile yüzeyden alınamazlar. Yüzeyde ve özellikle boya katına yapışan bu demir tozları matlaşmaya ve boyanın zarar görmesine sebep olurlar. Yoğun bir endüstriyel bölgede bulunmuyorsanız veya sürekli yoğun trafikte aracınızı kullanmıyorsanız yılda 2 kere demir tozu temizliğini yapmanız boyanızın daha parlak, daha canlı ve iyi durumda kalması için yeterlidir.
Yılda 2 veya kullanım şeklinize uygun sıklıkta yapılacak düzenli demir tozu, balata tozu ve endüstriyel toz temizliği için dkcehmie markalı ürünlerimizden Ferroff, Ph nötr demir tozu temizleyici yeterlidir.
Dkcehmie-Pw ile ön yıkaması tavsiye edildiği şekilde yapılmış, durulanmış ve fazla suyu akmış nemli olan yüzeye Ferroff sprey başlıkları ile uygulanmalıdır. Demir tozunun yoğunluğuna göre 3-5 dakika beklenmeli sonrasında basınçlı su ile yüzey durulanmalıdır. Ferroff cam, plastik, folyo kaplı araçlar, seramik uygulaması yapılmış paneller, boyalı ve krom yüzeylerde uygulanabilir. Ferroff; demir tozu ile birlikte yüzeydeki kirin, trafik filminin, reçine kalıntılarının büyük bir kısmının da çözülmesine yardımcı olur. Boya düzeltme, pasta uygulamaları öncesinde demir tozu olmazsa olmaz bir uygulamadır. Yüzeye yapışan demir tozu ve endüstriyel tozu kil uygulaması ile alacağını düşünen uygulamacılar olsa da bu mantıklı ve gerçekçi bir yöntem değildir. Ferroff etkin, hızlı ve kolay bir şekilde temizliği yaparken kil uygulamasını kolaylaştırır, zaman kazandırır, yüzeyi daha verimli ve etkili bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olur. Sonrasında dkchemie Easy Clay yardımıyla yapılacak olan kil uygulaması çok daha kısa sürede, kolay ve kile zarar vermeden tamamlanır.
Demir tozları temizlenmeden polisaj işlemi yapılmış olan araçlarda yoğun biçimde nokta şeklinde vernik delikleri ve açılmalar görülür, boya çok daha çabuk solar ve yıpranır. Otomobillerinizi ürünlerimizi kullanan gerçek profesyonellere emanet etmenizi önemle tavsiye ederiz. Tüm sorularını için bizlere 0212 863 3343 numaralı telefondan veya 0541 355 6018 numaralı WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz.
Deri Klinik üzerinde düşünülmüş, gerçek profesyoneller tarafından onaylanmış dkcehmie ürün grubu ile büyümeye devam ediyor. PH Nötr Demir Tozu
Shop Deri Klinik Ekibi
Uzman ve eğitimli çalışan kadrosuyla Shop Deri Klinik firması tüm müşterilerine kaliteli hizmet sunar. Müşterilerinin hangi ürüne ihtiyaç duyduğunu bildiği için kişiler ve firmalar doğru ürüne kavuşurlar. Çalışma ekibine firma özel olarak eğitim verir.
Ürünlerimizden nasıl bir randıman almak istediğinizi müşteri temsilcisi ile paylaştığınızda sipariş verdiğiniz ürün hayal ettiğinizden çok daha fazlası olur. Eğitimlerde ürünlerin tanıtım videoları izletilir.
Videolardan sonra temizlik ürünleri tek tek tanıtılır ve uygulamalı olarak anlatılır. Eğitimler 3 gün sürer. Uygulamalı olarak eğitim aldıkları için her çalışan ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olur. Böylece müşterilerin her sorusuna hızlı bir şekilde yanıt ve sorunlarına çözüm bulabilirler. Ürünleri internet sitesinde inceledikten sonra dilerseniz hemen yan kısımlarındaki bilgileri de okuyabilirsiniz.
Araç sahipleri için gerekli temizlik şartlarının sağlanması oldukça önemlidir. Bu sebeple aracınızı kirlere ve zararlı maddelere karşı koruyor olmanız gerekir.
Shop Deri Klinik İletişim
Shop Deri Klinik web sitesinden her ürünü inceleyerek online sipariş verebilirsiniz. Eğer çok daha detaylı görüşmek dilerseniz firma ile hızlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.  İnternet sitesindeki her ürünü inceleyebilir ve eğer orada olmayan ürünleri de merak ediyorsanız satış danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.
0541 355 60 18
0(212) 863 33 43 
Adnan Kahveci Mahallesi,
Büyükdere Caddesi, No:25,
Dükkan:23, 34528
Beylikdüzü/İstanbul
Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski