Kale İlçesi Bent Mahallesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Bent Mahallesinde sıcak asfaltlama çalışması yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Kale İlçesine bağlı Bent Mahallesi’nde sıcak asfaltlama çalışmaları yapıldı.
Kale İlçesi Bent Mahallesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor
 Kale İlçesi Bent Mahallesi

Vatandaşlar ve sürücüler yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti

Bent Mahallesi sakinlerinden Mehmet Sabri Cengiz, “Bugün asfaltımız yapılıyor gerçekten çok güzel. TOKİ tarafından yapılan konut çalışmalardan dolayı yolumuz bayağı bozulmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetlerden dolayı teşekkür eden ve ilçede Servis Şoförü olarak çalışan Arif Akdeniz ise, “Yollarımız gerçekten çok bozuk bir şekildeydi. Servis yaptığımız araçlarımızı sürekli sanayide bakıma götürmek zorunda kalıyorduk. Büyükşehir Belediyemiz Daire Başkanlarımız bu hizmetleri vermek için büyük bir özveri içerisindeler. Bu yollar bizim için gerçekten bayağı sıkıntılıydı. Şu anda o sıkıntılardan kurtulmuş olduk. Ayrıca araçlarımız için yaptığımız ek masraflardan da kurtulduk” şeklinde konuştu.  

Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir ise, “Malatya genelinde Kuzey Kuşak Yolu gibi vizyon projelerden makinalı bakımlara kadar 200’e yakın şantiyemizde Yol ve Asfalt Daire Başkanlığı olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Kale ilçemize bağlı Bent Mahallemizin yolunda asfalt çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu yolumuz 2020 depreminden sonra TOKİ tarafından yeni konutların yapılmaya başlaması ile birlikte mevcut yolumuzda bozulmalar olmuş ve kullanılamaz hale gelmişti. Vatandaşlarımızın şikâyetleri vardı. Yapmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarıyla daha düzgün bir trafik akışı sağlayacağız. Vatandaşlarımızın rahatı ve konforu için çalışmalara devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski