Kale Gündem Gazetesi - Tanıtım

Kale Gündem Gazetesi Hakkında

Kale Gündem Gazetesi’nin fikir babası Hayrettin Koca’dır. Hayrettin Koca hayattayken Kale ilçesinde yaşanan güzel gelişmeler başta olmak üzere ilçenin adını yaşamak, yaşatmak ve geniş kitlelere ulaştırma gibi bir hayale sahipti. Hayalini gerçekleştirmek için Hayrettin Koca’nın ömrü yeterli gelmedi fakat bu hayal Hayrettin Koca’nın 7 çocuğu tarafından 2021 yılında hayata geçirildi.
Kale Gündem Gazetesi - Tanıtım
Kale Gündem Gazetesi - Tanıtım
Koca kardeşler; 1 Ocak 2021 tarihinde Kale Gündem Gazetesi’nin ilk sayısını çıkartarak babalarının onlara bırakmış olduğu fikir mirasını hayata geçirmiş oldular.
Kale Gündem Gazetesi yaklaşık iki yıldır hem basılı hem de dijital mecralarda yayın hayatına devam ederek okuyucularıyla buluşmaktadır. 
Kale Gündem Gazete’sini gelin biraz daha yakından tanıyalım. 

Yayın politikası

Kamunun yararını gözetleterek yayınlar yapmak birincil değerimizdir. 
Kale Gündem Gazetesi, hiçbir kişi, şirket, kurum ve benzeri oluşumla bir bağı olamayan, gazetecilik mesleğinin etik ilkelerini gözeten, hangi görüşte olursa olsun ırk, renk, cinsiyet, dil, din, fark etmeksizin insanı temel alan, takipçileriyle iletişime geçen, kendi ürettiği ve elde ettiği imkânlar dışında hiçbir kaynak tüketmeyen, basılı ve dijital mecrada özgünce yayın yapan bir gazetedir.
Yayın politikası - Kale Gündem
Yayın politikası - Kale Gündem
Yayımladığımız tüm haberlerimizde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Beyannamesi’nde yer alan yasalar saygılı olmayı ilke edindik. 
Hür düşünceyi ve hür yaşamayı kısıtlayan, ifade özgürlüğünü sınırlayan, insan haklarına aykırı ve şiddetin her türlüsüne karşıyız. Hangi görüş ya da inanışta olursa olsun okurlarımıza eşit mesafede yaklaşır, özel hayatlarına saygı duyarız.  Terör ve benzeri yapılanmalar konusunda yaptığımız tüm yayımlarda gerçekçi ve bireyin haber alma hakkını birinci ilkemiz olarak benimsiyor, insanları yönlendirerek nefret propagandası yol açacak ifadeler kullanmıyoruz. 
Yayımlarımızda her canlının bir yaşam hakkı olduğunu savunarak onların çıkaramadıkları sesleri olmayı ilke edindik. Yaşam sürdüğümüz dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirebilmek için bize yüklenen sorumluluğu ve yapmamız gerekenleri kabul ediyoruz. Yayımlarımızda alıntı yaptığımız kısımlarda açık bir şekilde kaynak belirtmekteyiz. 
Kale Gündem Gazetesi’nin amacı Kale ilçesinin tarihini, kültürünü, ekonomisini, politik gelişmelerini önce yerel düzeyde daha sonra ise ulusal düzeyde duyurarak ilçenin geleceğinin şekillenmesine katkıda bulunmaktır. Bu nedenle tüm vatandaşların kendilerini ifade edebilecekleri, seslerini duyurabilecekleri, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışı birincil ilke olarak benimsenmişti. 

Gazetenin çıkma periyodu nedir?

Kale Gündem Gazetesi aylık çıkan bir gazetedir. Bu nedenle Kale ilçesinde yaşanan gelişmeleri yakından takip edip ederek ve derleyerek her ay sizleri bilgilendirmeye, ilçemizin güzel mahallelerini tanıtmaya, insanlarının mertliğini anlatmaya, alanında uzman kişiler ile yapacağımız söyleşi ve röportajları bu kanal ile sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız.
Gazetenin çıkma periyodu nedir?
Gazetenin çıkma periyodu nedir?
İlçemizde yaşanan tüm gelişmeleri ilk kez bizden öğrenebileceğiniz gazetemiz her ayın son haftası okuyucuların talebi üzerine kendilerine ulaştırılmaktadır. 

Neden dijital mecrada? 

İnternet kullanımının artmasıyla birlikte hayatımızın her evresinde dijitalleşmenin yaygınlaştığını görmezi mümkün.
Neden dijital mecrada?
Neden dijital mecrada? 
Sosyal medya yayıncılığının kitlelere ulaşma gücünün farkında olarak, haber alma noktasında bir merkez haline gelen internet yayıncılığında “Kale Gündem” olarak biz de varız dedik.  Özgün, gerçek ve tarafsız habercilik anlayışımızla “kalegundem.com” web sayfamızda tüm okuyucularımıza zaman ve mekân fark etmeksizin haberlerimizi ulaştırmaktayız. 

Gazetenin haber kategorileri neler?

Kale Gündem web sayfasından birçok haber kategorimiz bulunmaktadır. 
Bu kategorilerin başlıcaları; 
- İzollu haberleri, 
- Gündem haberleri, 
- Politika haberleri, 
- Ekonomi haberleri, 
- Spor haberleri, 
- Türkiye haberleri, 
- Köy tanıtımları, 
- Video haberler, 
- Kütür-sanat haberleri, 
- Bilim haberleri, 
- Tarım haberleri, 
- Magazin haberleri, 
- Sağlık haberleri, 
- Asayiş haberler, 
- Son dakika haberleri,
- E gazete,
İzollu haberleri kategorisinde Kale ilçesine dair vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerle ve onların katkılarıyla birçok alanda haber yapmaktayız. Bu haberler arasında köy tanıtımları, dernek röportajları, eğitim alanında yaşanan gelişmeler, tarım alanından yaşanan gelişmeler, ilçenin kültür ve tarihi güzelliklerini haber konusu olarak işlemeye çalışmaktayız. Gazetemiz vatandaşlarımızın katkılarıyla her geçen gün konu yelpazesi olarak heybesini genişletmekte ve büyümektedir.
Spor Haberleri - Kale Gündem
Spor Haberleri - Kale Gündem
Gündem haberleri kategorisinde, ulusal ve yerel düzeyde yaşanan ve kamuoyunun bilmesi gereken her gelişmeyi okuyucularımıza aktarmaya çalışıyoruz. Şunu özellikle belirtmek isteriz önceliğimiz kamuoyunun menfaati ve çıkarıdır. 
Politika haber kategorimizde, siyasal arenada yaşanan gelişmeleri, yapılan çalışmaları, siyasette aktif olarak yer alan isimleri yakından takip ederek kamuoyunun bilgilendirme görevin adil ve tarafsız bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Basının görevi olan köprü görevini en doğru şekilde yerine getirmek için Malatya’da ve Türkiye’de siyasal sahada önemli işlere imza atmış isimlerle bir araya gelerek birtakım meseleleri kamuoyunun yararına gündeme yaparak çözümlerin üretilmesine aracı olmaya çalışıyoruz.
Ekonomi kategorimizde işediğimiz konular yerel ve ulusal düzeyde değişim göstermektedir. Yerel düzeyde Malatya ve ilçeler bazında özellikle tarımda ve sanayide yaşanan gelişmelere ağırlık vermeye çalışmaktayız. Genel olarak ise merkez bankasında yaşanan gelişmeler başta olmak üzere, konut, sanayi, tarım, ihracat, ithalat, beyaz eşya, mobilya ve otomotiv gibi konularda yaşanan son dakika gelişmelerini haber yaparak okuyucularımıza ulaştırmaktayız.
Spor haberleri kategorimizde ise genellikle Malatya’daki yerel takımların mücadelesini, sorunlarını ve başarılarını haberlerimizde işlerken Türkiye genelinde tüm spor branşlarında yer ala sporcularımızın ulusal ve uluslararası mücadelelilerini ve başarılarını gündemimize alarak okurlarımızı haberdar etmekteyiz.
Yazarlar kategorimizde üç köşe yazarımız bulunmakta. 

Yazarlarımız; 

Ahmet Aytaç
Hasan Batar
Hatice Albayrak 
Ekonomi alanında yaşanan gelişmeleri özgün yorumuyla her Pazartesi Ahmet Aytaç’tan, sosyal medyaya dair tüm gelişmeleri ve sosyal medyanın insan hayatında bıraktığı etkiyi her Çarşamba Hasan Batar’dan, yaşama ve hayat dair yaşananları farklı bir perspektiften okumayı ise her Cuma Hatice Albayrak tarafından kaleme alınan köşe yazılarından takip edebilirisiniz.
Yazarlar - Kale Gündem
Yazarlar - Kale Gündem
Kale Gündem web sayfasında yayımladığımız e-gazete ile okurlarımıza geçmişe yönelik bir dönüş imkanı sağlıyoruz. Gazete maceramıza başladığımız 2021 yılından şu âna kadar çıkarmış olduğumuz tüm sayılarımızı web sayfamızın e-gazete kısmına yükleyerek her daim geçmişe yönelik bir dönüş imkânı sunmaktayız.
Asayiş Politikası
Asayiş Politikası
Röportaj kategorimizde, alanında önemli işlere imza atmış iş insanlarını, dernek veya vakıf başkanlarını, eğitimcileri, siyasal arenada aktif olarak yer alan isimleri kimi zaman ağırlayarak kimi zaman da onların misafiri olarak röportaj yapmaktayız. Yapmış olduğumuz röportajları hem yazılı ve de video formatında yayımlayarak il ve ilçemizde farklı fikirleri okurlarımıza ulaştırmaktayız.
İzollu Haberleri - Kale gündem
İzollu Haberleri - Kale gündem
Tüm bunların yanı sıra okurlarımız “kalegundem.com” web sayfamızdan haber yapılmasını istedikleri konu başlıklarını bizlere gönderebilir, namaz vakitlerini takip edebilir, döviz kurunun ve hava durumunu anlık değişimini talip edebilir, televizyon kanallarının yayın akışlarını takip edebilir, nöbetçi eczaneleri öğrenebilir, basketbol, voleybol, futbol ve diğer branş takımlarının mücadele sonuçlarını görebilir, tüm basılı gazetelerin günlük yayınlarını takip edebilirler. 

Sosyal medya hesapları var mı?

Kale Gündem Gazetesi olarak aktif kullandığımız 5 sosyal medya mecrası bulunmaktadır. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok mecralarında “Kale Gündem” isminde habercilik yapmaya devam etmekteyiz. Bizleri bu mecralardan “Kale Gündem” ismiyle aratabilir, takip edebilir ve tüm gelişmelerden ilk önce siz haberdar olabilirisiniz.
Sosyal medya hesapları var mı?
Sosyal medya hesapları var mı?
Facebook ve Instagram haber yayınlarımızda Kale, Malatya ve Türkiye gündemine dair yaşanan tüm gelişmeleri hem yazılı hem de görsel olarak okuyucularımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Hem Facebook hem de Instagram hesabımızdan eş zamanlı yapmış olduğumuz hikaye paylaşımlarıyla kültürel, ekonomik, politik gibi birçok konuda testler yaparak okuyucu kitlemizin farklı alanlarda eğlendirerek bilgilendiremeye çalışıyoruz. 
Anlık haber için oldukça önemli bir mecra olan Twitter hesabımızdan her daim ulusal ve yerel çapta yaşanan gelişmeleri paylaşarak bizi takip eden okuyucu kitlemizin anlık haberlere ulaşmalarına imkan sağlıyoruz. 
Tiktok ve YouTube günümüz sosyal medya platformlarının en çok ilgi gören iki uygulamadır. Bu nedenle Kale Gündem Gazetesi olarak bizler bu iki platformda siz sevgili izleyicilerimiz için video haberler yapmaya, röportajlar yayınlamaya, gündeme dair gelişmeleri sesli ve görüntülü olarak paylaşmaya çalışıyoruz.
Kale Gündem Gazetesi; hiçbir görüşü kamuoyunun habere ulaşmasının önüne koymayan, gerçek gazetecilik anlayışıyla ilerleyen, tüm insanları ve görüşlere eşit derecede ses vermektedir. 
Bizler günümüz Türkiye’sinde kendimizin özgün basının ise özgür sesi olmak için “Gündemin Kalesi” sloganıyla her daim tarafsız yayınlarımızı size aktarmaya devam edeceğiz.

Kale Gündem Gazetesi iletişim

Kale Gündem Gazetesi olarak yayın hayatımızı aşağıdaki adresten ettiriyoruz.
Kale Gündem Gazetesi iletişim
Kale Gündem Gazetesi iletişim

Mahmutbey Mah. İstoç, Öksüzoğulları Plaza, 2413. Sk No:5/46 D:E-1 Blok, 34218 Bağcılar/İstanbul
Tel: 0535 644 49 23
Mail : gundemkale@gmail.com

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski