Rf Detailing - Shop Deri Klinik

Rf Detailing nedir?

Rf detailing (asidik kir temizleyici): özellikle yoğun kirli araçların ön yıkamasında veya uygulama öncesi otomobillerin dış yüzeyine yapışmış olan yol filmi, çamur vb. kirlerin detaylı temizliğinde kullanılması amacıyla geliştirilmiş oldukça etkili ve güçlü asidik bir temizlik ürünüdür. Bu yüksek konsantrasyonlu ve güçlü temizleyici çok kolay uygulanabilir ve kirlerin çözülmesinde de çok etkilidir.
Rf Detailing - Shop Deri Klinik
Rf Detailing - Shop Deri Klinik
Shop Deri Klinik firması uzun yıllardır tecrübeli ekibiyle Rf Detailing ürününü kullanarak araçların yepyeni bir görünüme kavuşmasını sağlar.  Rf Detailing ürününün kullanımı ile ilgili mutlaka profesyonel bir ekipten destek alınmalıdır. Aksi halde aracınıza zarar verebilir, telafisi imkansız zararların doğmasına neden olabilirsiniz. Zira her yüzeye uygun olmayan rf Detailing ürünün kullanım süresi ve uygulanacak yüzeylerin doğru bir şekilde belirlenmesi gerekiyor.

Rf Detailing Satışları

Shop Deri Klinik, birçok ülkeye ürün ihracatını gerçekleştirerek pazar payını uluslararası boyuta taşımıştır. Rf Detailing ve diğer ürünleri sadece araç bakımlarında değil aynı zamanda satışını da yapan firma, küresel pazarda bu alanda önemli bir paya sahiptir. Türkiye dışında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Libya, Katar, Irak gibi ülkelerde de ortak iş birliği yapan firmalar, Shop Deri Klinik firmasının ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir.
Rf Detailing Satışları
Rf Detailing Satışları
Farklı ülkelerde birçok firma ile anlaşma yapan Shop Deri Klinik ürünlerine olan talep çok ciddi oranlara ulaşmış durumdadır. Müşteri taleplerini en kısa sürede yerine getirecek profesyonel bir ekip ile çalışmaktadır. Ayrıca ürettiği ürünleri birçok sektörde kullanılan firma; eğitimlerine katılan, ürünlerini kullanan ve referans olduğu “iş ortakları” deri çanta, deri ayakkabı, deri mont, deri ceket, deri eldiven, otomobillerdeki deri kısımlar, motor yatlar, lüks yatlar, uçak ve helikopter gibi hava taşıtlarında da hizmet vermektedir.

Rf Detailing Çeşitleri

Rf Detailing ürününün birçok çeşidi bulunmaktadır. Kullanım alanlarına göre değişen ürün çeşitlerinin birkaç tanesini paylaşacağız.
RF-asidik kir temizleyici, 900ml
RF-asidik kir temizleyici, 5000ml
RF-asidik kir temizleyici, 24
RF- Asidik Kir Temizleyici, 250ml
Çok kirli, tozlu yüzeylerin su ile ön temizliğini yaptıktan sonra kchemie RF kirin yoğunluğuna göre 1:5 – 1:10 oranında seyreltilerek kirli yüzeylere uygun dağıtıcılarla sıkılmalıdır. Yüzeye sıkılan ürün, kirlerin çözülmesi için 3 dakikayı aşmayacak şekilde bekletilmelidir. Dkchemie RF yüzeye sıkıldığında sünger, bez, fırça, vb mekanik işlem yapılmamalıdır. Bekleme süresi sonrasında yüzeyi durulamadan dkchemie HD alkali şampuan yüzeye sıkılmalı, 5 dakikayı aşmayacak şekilde bekletilmeli ve sonrasında basınçlı bol su ile yüzey durulanmalıdır.
Dkchemie RF ve dkchemie HD tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında yüzeydeki kir neredeyse tamamen temizlenmiş olacaktır. Uygulama sonrasında gerekiyorsa dkchemie CS şampuan tavsiye edildiği gibi sünger ya da eldivenle uygulanarak maksimum temizlik ve parlaklık yüzeye kazandırılabilir. RF boyasız, yeni boyalı, hassas, kaplamalı, krom, çelik, plastik vb. yüzeyler için uygun olmayabilir. Uygulamaya başlamadan önce ürünün yüzeye uygunluğunu muhakkak kontrol ediniz! Herhangi bir tereddüt varsa ürünü, işleme başlamadan önce görünmeyen bir yerde muhakkak test ediniz! Güneş altında ve/veya sıcak yüzeylerde uygulanmamalıdır! Maksimum bekleme süresini aşmayın. Yüzeyde kurumasına müsaade etmeyin. Göz tahrişine yol açabilir. İçeriğindeki koruyucular sebebiyle deride alerjik reaksiyona sebep olabilir. Uygulama sırasında koruyucu eldiven kullanmanızı öneririz. Taşıma ve depolama sırasında şişenin ağız kısmının yukarıda olmasına özen gösteriniz.
DİKKAT:
Tıbbi yardım alınması gerekirse ürün ve kabı ile birlikte doktora danışınız.
Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız ve çocuklardan uzak tutunuz.
Göze Teması Halinde: Kontakt lens varsa çıkartılmalı, duru ve temiz akan suyla sabırlı biçimde birkaç dakika gözler yıkanmalıdır.
Yutulduğunda: Ağzınızı bol su ile çalkalayın ve doktorunuza danışınız.
Kabı ve içeriği yerel/bölgesel/uluslararası kurallara uygun biçimde bertaraf edilmelidir.
İçeriği: Anyonik yüzey aktif madde <%5, Noniyonik yüzey aktif madde <%5, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.. 

Shop Deri Klinik

Deri restorasyonu denince akla gelen ilk firmalardan biri olarak düzenli temizlik ve bakım uygulamaları yapılabilmesi için ürünler sunar.
Shop Deri Klinik
Shop Deri Klinik
Ürünler kullanıcılar ve profesyoneller tarafından kullanılır. Firma pandemi koşullarını başarıyla atlatmış ve 2021 senesinde yurt dışı iş ortakları ile başarılı anlaşmalara imza atmıştır. Aracınız için en doğru ürünü bulmak istiyorsanız Shop Deri Klinik internet sitesini hemen ziyaret edebilirsiniz.

Shop Deri Klinik İletişim

Rf Detailing ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Shop Deri Klinik ile iletişime geçebilirsiniz. Shop Deri Klinik mağazasını ziyaret ederek almak istediğiniz ürünleri yerinde inceleyebilir, satış danışmanlarından diğer ürünlerle ilgili de bilgi alabilirsiniz.
 0541 355 60 18
 0(212) 863 33 43
Adnan Kahveci Mahallesi,
Büyükdere Caddesi, No:25,
Dükkan:23, 34528
Beylikdüzü/İstanbul

RF Detailing

https://www.shopderiklinik.com/blog/icerik/rf-detailing

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Rf Detailing Çeşitleri
    Rf Detailing ürününün birçok çeşidi bulunmaktadır. Kullanım alanlarına göre değişen ürün çeşitlerinin birkaç tanesini paylaşacağız.
    RF-asidik kir temizleyici, 900ml
    RF-asidik kir temizleyici, 5000ml
    RF-asidik kir temizleyici, 24
    RF- Asidik Kir Temizleyici, 250ml

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski