Güncel Haber Kategorimiz - Kale Gündem

Güncel Haberlerimiz

Kale Gündem Gazetesi olarak güncel haber kategorimiz sayfasında son dakika haberlerine yer verirken, aynı zamanda Malatya ilçeleriyle ilgili de haberleri veriyoruz. Kale, Battalgazi, Yeşilyurt, Doğanşehir, Akçadağ, Darende, Hekimhan, Pütürge, Yazıhan, Arapgir, Kuluncak, Doğanyol ve Arguvan genelinde yapılan çalışmaları, ziyaretleri, toplantıları, gelişmeleri güncel bir şekilde okurlarımıza sunmaktayız.
Güncel Haber Kategorimiz - Kale Gündem
Güncel Haber Kategorimiz - Kale Gündem
Güncel haber kategorimizde yapmış olduğumuz haberleri çeşitli yazılı ve görsel-işitsel materyaller (video, fotoğraf) ile birlikte yayımlamaktayız. Özellikle Malatya’nın geçmişine, bugününe ve geleceğine dair yapmış olduğumuz yayımları ‘kalegundem.com’ sayfamızdan takip ederek tüm gelişmelerden haberdar olabilir ve geri dönüşler sağlayabilirsiniz.

Neden internete güncel haber yayımı yapıyoruz?

Gazetemiz, Kale ilçesini temel alarak ortaya çıkmış ve ilçenin güncel haberleri yapmayla başlamıştır. Fakat şu an geleneksel gazetecilik yayınlarımızın yanı sıra internetin sunmuş olduğu imkanlardan yararlanarak Malatya’da ve Türkiye’de yaşanan güncel gelişmeleri okurlarımıza sunmaya başlamak ve seslendiğimiz kitleyi genişletmek istedik.
Neden internete güncel haber yayımı yapıyoruz?
Neden internete güncel haber yayımı yapıyoruz?

Okurlarımız güncel haberlerin özenesi artık

Kimi zaman okurlarımız güncel haberlerimizin nesnesi olmaktan (okur) çıkarak öznesi olma (haberin ana karakteri) konumuna geçmiştir. Çünkü okurlarımızdan aldığımız geri dönüşler sayesinde haber konusunu bulma gibi bir avantajı sağlamaktayız. Örneğin: Bir okurumuzun katkılarıyla “Çaşır Mantarı” ile ilgili bir haber yapma imkanı yakaladık. Bu süreçle birlikte okurlarımız daha fazla habere ulaşırken aynı zamanda biz fikir işçileri için oldukça önemli bir  geri bildirim kanalıdır. Bu geri bildirimler ile birlikte güncel haber kategorimizde kimi zaman ilçelerde inşa edile bir cami, gasilhane, okul ya da ilçelerde eksik görülen altyapı ya da üstyapı çalışmalarını ele alarak haber yapmaktayız.
Yazının devamını okumak için https://kalegundem.com/guncel-haber-kategorimiz/ linkine tıklayınız.
Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski