Almanya’da Üniversite Okumak Studiewell

Almanya’da Üniversite Okumanın Avantajları

Almanya’da üniversite okumak kariyer planlaması yapan öğrenciler için paha biçilemez bir fırsattır. Erken yaşlarda başlanılan eğitim hayatının her zaman diliminde önemli tercihler yapmak kaçınılmaz bir durumdur. İlkokul yıllarından başlayan meslek kaygısı en fazla liseli yıllarda yükselişe geçerken, üniversiteye yerleşmeyle beraber genelde son bulmaktadır. Eğitim sistemindeki zorlu yarışta farklı olabilmek, özgün bir gelişim içinde bulunmak, kişinin kendisine değer katması niteliğiyle birlikte büyük bir öneme sahiptir. Çetin sınavlardan süzülen öğrencilerin son zamanlardaki en büyük taleplerinden biri de Avrupa standartlarında kaliteli eğitim alarak, birden fazla dile hakim olabilmek şeklinde dile getirilebilir. Virajlı yolların neredeyse son basamağı olan üniversite eğitimini Almanya’da tamamlamaya karar veren sayısız öğrenci Studiewell’le hayallerine kavuşmuş olmanın ruhsal ve fiziksel rahatlığını yaşamaktadır. Studiewell yurtdışı eğitim ve danışmanlık firması olarak neler yapmaktayız:

Öğrencilerin talepleri ile mevcut şartları eşleştirerek en doğru okullarda yerleştirme,

Öğrencilerin yanı sıra bilgi talep eden ebeveynlerle de birebir görüşmeler,

Öğrencilerin gittikleri ülkelerde ve okullarda mağdur olmaması için gerekli tüm fiziki şartlar ve manevi destekler,

Eğitim boyunca bir aile sıcaklığıyla öğrencileri destekleme çalışmaları,

Öğrencinin kişilik analizine göre en uygun ülke ve bölümlerdeki yerleşimi.

Almanya’da üniversitelere yerleştirme oranıyla başarılı bir sonuç elde eden firmamız tüm sorularınızı cevaplamak için sizleri beklemekte.

Almanya’da Üniversite Okumanın Avantajları - Studiewell com
Almanya’da Üniversite Okumanın Avantajları - Studiewell com

Almanya’da Ücretsiz Üniversite Okumak

Özel ve devlet üniversiteleri kavramı Türkiye’deki kadar yaygın olmasa da birçok farklı ülkede de mevcuttur. Genel tabloda hiç ücret ödemeden ya da cüzi bir meblağ karşılığında Almanya hayallerinize kavuşabilir kaliteli ve evrensel bir eğitim hayatına dahil olabilirsiniz. Okurken çift ana dal programları aracılığıyla çift diplomaya sahip olarak kendinize harcadığınız her bir değerin karşılığını iş hayatınızda fazlasıyla deneyimleyebilirsiniz. Almanca’ nın yanında İngilizceyi de aktif olarak kullanarak dil yetkinliklerinizi arttırma şansınız olabilir.

Almanya’da Ücretsiz Üniversite Okumak - Studiewell com
Almanya’da Ücretsiz Üniversite Okumak - Studiewell com

Almanya’da Üniversite Okumak İçin Neler Gerekli?

Üniversitelerin kabul alma şartları okuldan okula göre değişmekle birlikte ilk olarak dil konusundaki hakimiyetlerini ispatlamaları gerekmektedir zira gittikleri ülkede ne anlatıldığını anlamayan öğrenciler olmak ta kişi için büyük dezavantajlı bir hal almaktadır. Bu durum münasebetiyle Almanca bilmiyorsanız okula başlamadan hazırlık sınıflarında okuyabilir ya da ülkeye gitmeden önce Türkiye’deki Almanca kurslarına katılmanız gerekmektedir. Kurs bitiminde evrensel Almanca sınavlarında yetkinliğinizi ispatlamanız beklenmektedir. Bunların yanı sıra lisans eğitimi için LYS ve YGS sınavlarında başarılı olmuş ve dört yıllık fakültelere yerleşmiş olmak gerekmektedir. Girilen sınavlar bir yıl boyunca geçerliliğini korumaktadır. 

Almanya’da Üniversite Okumak İçin Neler Gerekli_ - Studiewell com
Almanya’da Üniversite Okumak İçin Neler Gerekli_ - Studiewell com

Türkiye’de Üniversite Bitirip, Almanya’da Üniversite Okumak

Üniversiteyi bitirdikten sonra eğitim aşkınıza Almanya’da devam etmek istiyorsanız denklik sınavlarını vererek ders saydırma işleminizi yapabilir, yeni okulunuzdaki derslerden bir kısmına katılmayabilirsiniz. Lisansüstü eğitim sertifika programlarıyla farklı alanlarda da yetkinlik kazanmak mümkün olmaktadır. Almanya’ da alınan diplomaların uluslararası geçerliliği bulunmaktadır.


Almanya’da Üniversite Okumak İçin Kaç Puan Gerekir?

Merak edilen konulardan biri de puan olarak elde edilmesi gereken skorun var olup olmadığıdır. Türkiye’deki ilgili bölümlere yerleşebilecek kadar puan alınmış olması öncelikli şartlar arasındadır. Üniversitelerin kendi istedikleri yeterlilik projeleri veya sınavları da olabilmektedir. Azmin, zaferle taçlandığı eğitim hayatınızın en güzel yıllarını yaşayabileceğiniz, sınırsız olanaklarla dolu bir ülkede okumak kendiniz için yapabileceğiniz en büyük yatırım olacaktır.

Almanya’da Üniversite Okumak İçin Neler Gerekli_ - Studiewell com
Almanya’da Üniversite Okumak İçin Neler Gerekli_ - Studiewell com

Studiewell İletişim Adresleri

Almanya’da üniversite hayatına başlamak ve yeni kariyer planlarınız için Studiewell ile iletişime geçebilirsiniz. Hayatınızın zorlu yolunda uzman kadrosuyla, eşsiz deneyimler sunmak için sizleri bekliyor olacağız.
Telefon:
0552 817 62 52
0216 349 34 09

Merkez Adresi:
Osmanağa Mah.
Kuşdili Cad.
H. Fazlıoğlu İş Merkezi
No:19 K:3 D:10
Kadıköy, İstanbul

Şube Adresi:
Fulya Mah.
Büyükdere Cad.
No:24 Hkukçular Sitesi
K:1 D:8 Mecidiyeköy
Şişli, İstanbul
ABD Adresi: 
228 Hamilton Avenue,
3rd Floor, Palo Alto,
CA 94301, Amerika Birleşik Devletleri

Kale Gündem Gazetesi Industrial Kitchen Equipment

1 Yorumlar

  1. Üniversitelerin kendi istedikleri yeterlilik projeleri veya sınavları da olabilmektedir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski